Oostkamp
Ruddervoorde

Woensdag
6 juni 2018

Sponsor in de kijker "Buro International"

Gepost op : 23/05/2016

Buro International is gespecialiseerd in high end en cutting edge kantoormateriaal. “Dat past perfect in onze filosofie waarin we de markt volgen die zich aanpast aan de nieuwe noden op kantoor. Ergonomie is het sleutelwoord. Dat uit zich o.a. in stoelen die steeds beter aangepast zijn aan het individu. De tijd van lowbudgetstoelen uit Italië ligt achter ons, wij betrekken onze producten hoofdzakelijk uit Duitsland. Daar vind je de grootste en meest kwalitatieve producenten,” vertelt bedrijfsleider Jeroen Van Den Bossche, sinds 15 jaar de sterke man achter Buro International.

Zit-sta
De evolutie houdt niet op de bij de steeds comfortabele stoelen. Ook de tafels worden steeds meer aangepast aan de noden van de kantoorwerker. “Een kantoor is flexibel, en dus moet iedereen overal aan de slag kunnen. Maar niet iedereen zit op dezelfde hoogte, en dus worden nu ook de tafels aangepast. Wij hebben een Duits topproduct, een tafel die elektronisch verstelbaar is. Dankzij een cijferdisplay kun jij als werknemer elke tafel perfect op jouw hoogte instellen. Meer nog, de tafel kan ook gebruikt worden om aan te staan. Want dat zie je ook meer en meer, werknemers die staande werken. Ook handig als je bijvoorbeeld een korte vergadering wil beleggen. Tafel omhoog, iedereen errond, geen tijd te verliezen. Zit-sta, dat wordt het nieuwe toverwoord voor kantoormeubilair.”


Buro International zorgt voor het meubilair, maar daar houdt het niet mee op. “Wij doen de volledige kantoorinrichting, ook vergaderzalen bijvoorbeeld. Een werknemer moet op kantoor een thuisgevoel krijgen. Eerder lounge, dan werkruimte. Informeel, flexibel en facilitair. Als je een clean desk-policy hebt op kantoor, moet je ook op elk bureau onmiddellijk aan de slag kunnen, en niet vijf minuten op zoek moeten naar elektriciteit voor je laptop.
In de toekomst zullen technologie en digitale systemen nog meer geïntegreerd worden op kantoor. “Smartboards, beamers, wireless connections, dat zal allemaal nog uitgebreid worden,” voorspelt Jeroen Van Den Bossche.
Unique Selling Proposition
Onze Duitse producenten staan garant voor topkwaliteit. Door onze goede contacten hebben wij bovendien een enorme voorraad ter beschikking, en kunnen wij marktconforme prijzen aanbieden. Buro International is niet alleen mee met zijn tijd, we lopen zelfs vooruit met ons concept. Bedrijven zijn ons ook zeer erkentelijk voor de goede service die we leveren, ook na verkoop. Je kunt zelfs van een wisselwerking spreken. Wij speuren de markt af naar nieuwe producten voor onze klanten, maar ook zij kunnen met hun suggesties en ideeën bij ons terecht. Die geven wij dan door onze producenten.”
Zo zijn wij eigenlijk bezig met marketing – hoe bereiken we onze klanten het best, welk verhaal kunnen we hen vertellen- en met logistiek – hoe kunnen we hen zo snel en zo goed mogelijk beleveren. Het internet wordt ongetwijfeld de toekomst, dat zie je nu al overal, maar zeker in Nederland en Duitsland. Ook Buro International is nu al op die kar gesprongen.”