Oostkamp
Ruddervoorde

Woensdag
6 juni 2018

Rustony

De behoefte om te spelen is van alle tijden en van alle culturen. De amusements- en gokspelen hebben, dankzij de digitale revolutie, haast onbeperkte creatieve mogelijkheden gekregen. Spelen is al lang geen kinderspel meer, maar een professionele bedrijfstak. Door ons surplus aan vrije tijd wordt het spel een belangrijke maatschappelijke activiteit. Mensen gaan op zoek naar plaatsen waar ze spannend en ontspannend amusement van topniveau vinden.
Kans-en ontspanningsspelen zijn een bedrijfstak waarin psychologisch inzicht, esthetisch design en creatieve ontwikkeling het verschil maken. Waar expertise en ervaring onmisbaar zijn. Waar slechts een toekomst is voor specialisten met een visie.
RUS TONY, de oprichter en eigenaar van de nu gerenommeerde RUS TONY GROUP, startte destijds met één simpel voetbalmachientje!

RUS TONY GROUP werd opgericht in 1985. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een hoofdrolspeler in de Belgische amusementsindustrie. Een positie die het dankt aan de passie voor het spel van zowel de oprichter als zijn medewerkers, aan zakelijk inzicht en aan de tomeloze inzet van heel het team.

In 1999 kreeg onze industrie eindelijk een wettelijke basis. Door daar perfect op in te spelen en door een gedurfde expansiepolitiek, nestelde de firma zich – met meer dan duizend klanten – comfortabel in de Belgische top. RUS TONY GROUP levert automaten zowel aan horecapanden als aan amusementscentra in beide landsgedeelten en Brussel.
Vestigingen
HQ LIMBURG - Weg naar Meeuwen 46 - 3660 Opglabbeek
ANTWERPEN - Nijverheidsstraat 72 - 2160 Wommelgem
WEST-VLAANDEREN - Kortrijksestraat 141 - 8020 Oostkamp
LUIK - Avenue de l`Indépendance 55 - 4020 Wandre
HENEGOUWEN- Chaussée de Bruxelles 147 - 7500 Doornik
BRUSSEL - Atlas Park - Weiveldlaan 41 Unit 3 - 1930 Zaventem